Firmakørsel for alle typer virksomheder

Hos Sengeløse Minibusser tilbyder vi professionel firmakørsel for alle typer virksomheder, der ligger inden for 20 km fra Taastrup eller Roskilde. Har du brug for nogen til at transportere dig og dine medarbejdere, byder vi gerne ind med flotte, rene busser, hvor der også er mulighed for VIP-kørsel.

Vi tilbyder blandt andet:​

  • Kørsel på søn- og helligdage
  • Kørsel til private arrangementer
  • Kørsel til julefrokoster​
  • Kørsel med mad og drikke
  • Kørsel evt. med stewardesse
  • Transportabelt hviske-/tolkeanlæg​

Bestil firmakørsel med plads til 54 personer

Skal firmaet bruge en kompetent chauffør med erfaring og den rette bus til firmakørsel, har vi busser, der kan køre op til 54 personer ad gangen. Har du behov for flere, kan vi sagtens arrangere det. 

Om det er til sightseeing, til firmafest eller noget helt tredje er helt op til dig.

Vi kommer til aftalt tid og sørger for, at alle passagerer får en god og sikker tur, hvor I end må ønske at skulle køres hen. Hos os er servicen altid i top, og vores chauffører gør en dyd ud af at være nærværende og personlige i deres tilgang til alle vores kunder.

Kontakt os gerne for nærmere aftale

Er du interesseret i et tilbud på firmakørsel, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.​

Hvem er  vi

​Sengeløse Minibusser

Industribakken 6
2630 Taastrup


Telefon: 20 93 13 50
E-mail: sengeloese@minibusser.com 


CVR: 26436109 ​

​​Lidt om...

Sengeløse Minibusser er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken bustransport du har brug for.

Vi tilbyder alt fra udlandsture til foreninger og sportsklubber, til leje af bus med chauffør, så firmaet kan komme på skovtur eller en anden udflugt.

Skal du bruge en bus?

​​Udfyld formularen herunder, derefter vil vi kontakte dig/jer med et favorabelt tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt