Lej en bus nemt og professionelt

Sengeløse Globus er din professionelle og loyale transportservice i og omkring Høje Taastrup, Roskilde og Ballerup. Vi tilbyder kørsel med top service til både private og erhverv, hvor du altid er garanteret en behagelig kørsel til en fornuftig pris. Uanset antallet af personer du ønsker at transportere, kan du altid henvende dig til os for at leje en bus.

Vi er et mindre busselskab, der altid benytter os af de samme chauffører, hvilket gør, at du ved leje af bus med chauffør nemt vil kunne genkende ansigter, hvis du bestiller transport hos os mere end en gang. Dette er med til at skabe en gensidig fortrolighed blandt vores ansatte og kunderne. Vores buskørsel sker altid i rengjorte køretøjer, så du får den bedst mulige oplevelse.

Giv dig selv fri, og lej en bus

Ved leje af minibus eller større busser kan du trygt læne dig tilbage og nyde friheden til at slappe af, imens du sikkert bliver transporteret fra A til B. Som professionelt busselskab er vi fuldt ud bevidste om, hvor vigtig sikkerhed, tryghed og god service er, når det omhandler busleje.​

Vi bestræber os derfor altid på at leve op til vores kunders forventninger, så oplevelsen bliver tilfredsstillinde for alle parter.

Vi har siden 1993 været chauffører for rigtig mange, og derfor transporteret personer til diverse events som julefrokoster og bryllupper. Vores kundekreds er meget bred, og derfor er vi meget interesserede i at opretholde en god personlig service og kørsel, uanset hvem vores pågældende kunde er.

Kontakt os for nærmere information

Er du interesseret i professionel buskørsel, der både byder på minibusser, liftbusser, store busser samt rene og komfortable omgivelser, så lej en bus ved Sengeløse Minibusser, der uden tvivl er dit optimale valg. Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Ring til os på telefon 20 93 13 50, eller skriv en e-mail på sengeloese@minibusser.com.​

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret.​

Hvem er  vi

​Sengeløse Minibusser

Industribakken 6
2630 Taastrup


Telefon: 20 93 13 50
E-mail: sengeloese@minibusser.com 


CVR: 26436109 ​

​​Lidt om os

Sengeløse Minibusser er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken form for bustransport, du har brug for.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information!

Skal du bruge en bus?

​​Udfyld formularen herunder, derefter vil vi kontakte dig/jer med et favorabelt tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt