​​​Buskørsel lige efter dine ønsker og behov

Hos Sengeløse Multibusser v/Lars Hammel finder du et busselskab, der tilbyder forskellige former for buskørsel til offentlig, erhverv og privat. Vores kunder er ofte fra Høje Taastrup, Roskilde eller Ballerup, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har tilbudt busservice siden 1993. Derfor har vi stor erfaring med buskørsel, så du kan trygt vælge os til at fragte dig fra A til B. Vi kan tilbyde buskørsel for selskaber på op til 54 personer. Er I flere, finder vi dog gerne en alternativ løsning. Vores typiske kunder er:

  • Firmaer/virksomheder der skal på tur
  • Gæster til polterabend
  • SFO’er eller skoler der skal på udflugt
  • Turistkørsel ved sightseeing​

Vi garanterer top-service og behag ved buskørsel

Vælger du at benytte dig af vores firma til buskørsel, er du først og fremmest garanteret rene og flotte busser. 

Derudover garanterer vi en suveræn og personlig service samt behagelig kørsel hver gang. Vi garanterer derudover naturligvis, at alle chauffører har de rette kompetencer.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater eller skøjtehallen – det afhænger blot af dine ønsker og behov. Vores bustransport er en billig løsning, uanset hvilken form for buskørsel, du har brug for. Vores priser er nemlig attraktive og konkurrencedygtige.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at klikke rundt på resten af hjemmesiden for at finde flere oplysninger om buskørsel. Skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende pris eller andet, bør du ikke tøve med at kontakte os for at få svar. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 93 13 50 eller på e-mail: sengeloese@minibusser.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret.​

Hvem er  vi

​Sengeløse Minibusser

Industribakken 6
2630 Taastrup


Telefon: 20 93 13 50
E-mail: sengeloese@minibusser.com 


CVR: 26436109 ​

​​Lidt om os

Sengeløse Minibusser er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken form for bustransport, du har brug for.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information!

Skal du bruge en bus?

​​Udfyld formularen herunder, derefter vil vi kontakte dig/jer med et favorabelt tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt