Shuttlekørsel med erfarne chauffører

Søger du et kompetent firma til shuttlekørsel i Taastrup eller Roskilde og omegn, tilbyder vi hos Sengeløse Minibusser professionel kørsel med erfarne chauffører, der leverer sikker kørsel og god service. Vi råder over forskellige slags busser. 

Vi tilbyder transfer-/shuttlekørsel - evt. med små eller store trailere mellem færge, lufthavn, restauranter eller andre events og konferencer. Der kan i denne forbindelse også lejes et transportabelt hviske-/tolkeanlæg, hvis dette ønskes. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig hurtigt og sikkert fra A til B.

Bestil professionel shuttlekørsel til dine gæster

Vil du gerne give god service i forbindelse med et event eller stævne, kan du hyre os til shuttlekørsel.

Her kan vi træde til og være behjælpelige, når du har brug for det.

Vi er et erfarent busselskab, der har kørt for private og erhverv siden 1993. Vi lægger vægt på sikker kørsel og et højt serviceniveau, hvorfor du trygt kan bestille os til at køre for dig. Vi tager opgaven alvorligt og sørger for, at alle passagerer får en behagelig tur uanset længde.

Ring eller skriv for aftale og pris

Vil du høre mere om, hvordan vi med shuttlekørsel kan hjælpe dig, kan du kontakte os for at få priser, aftale og meget andet på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.​

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret.​

Hvem er  vi

​Sengeløse Minibusser

Industribakken 6
2630 Taastrup


Telefon: 20 93 13 50
E-mail: sengeloese@minibusser.com 


CVR: 26436109 ​

​​Lidt om os

Sengeløse Minibusser er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken form for bustransport, du har brug for.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information!

Skal du bruge en bus?

​​Udfyld formularen herunder, derefter vil vi kontakte dig/jer med et favorabelt tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt