Sightseeing med guide og stewardesse

Hos Sengeløse Minibusser tilbyder vi sightseeing med guide og stewardesse. Vi kører gerne flerdagsture for offentlige, private og erhverv i København, Roskilde, Taastrup og omegn. Vi garanterer for, at vi kører sikkert, så du kan føle dig tryg.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater og generelt hvis man skal på udflugt til skøjtehallen, events og sommerfest/julefrokoster. Vi tilbyder også castle tours. Har du brug for en kompetent og erfaren chauffør til sightseeing, er vi klar til at hjælpe og vi tilbyder busser i flere størrelser – med plads helt op til 72 personer. Desuden råder vi også over et hviske-/tolkeanlæg.

Få en oplevelse for livet med sightseeing, og bliv klogere

Er du interesseret i at komme på sightseeing og se mere af lokalområdet eller blive klogere på andre egne, museer eller begivenheder, tilbyder vi dig gerne en skræddersyet køretur, hvor du kan få lov at se lige præcis det, du gerne vil. Vi er utroligt fleksible, da vi har fokus på vores kunders ønsker og behov.

Har du planer om at arrangere sightseeing for nogle turister eller lignende, har vi mulighed for at tilbyde dig en dygtig guide, som kan berige dine gæster med nyttig viden og information, som gør turen spændende og interessant.

Tag kontakt til os, hvis du vil have et godt tilbud

Vil du have et tilbud på sightseeing? Kontakt os endelig for at få et skræddersyet tilbud og nærmere aftale på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.​

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret.​

Hvem er  vi

​Sengeløse Minibusser

Industribakken 6
2630 Taastrup


Telefon: 20 93 13 50
E-mail: sengeloese@minibusser.com 


CVR: 26436109 ​

​​Lidt om os

Sengeløse Minibusser er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken form for bustransport, du har brug for.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information!

Skal du bruge en bus?

​​Udfyld formularen herunder, derefter vil vi kontakte dig/jer med et favorabelt tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt