VIP-kørsel står vi også gerne for​

Er du på udkig efter et kompetent firma, der kan tilbyde professionel VIP-kørsel? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Sengeløse Multibusser v/Lars Hammel tilbydes nemlig VIP-kørsel i VIP-bus til alle kundetyper. Vi kommer mest i og omkring Høje Taastrup, Roskilde og Ballerup, men vi står også til rådighed for kunder uden for disse områder.

VIP-kørsel kan anvendes i forskellige henseender. Du kan blandt andet benytte dig af VIP-kørsel i forbindelse med festlige arrangementer såsom konfirmation og bryllup. Derudover kan du med fordel gøre brug af VIP-kørsel til vigtige forretningsforbindelser og kunder, så de får en god service og behagelig transport.

Vi har en flot og ren VIP-bus til rådighed

Vi er et professionelt busselskab med mange års erfaring i branchen. Vi har nemlig eksisteret siden 1993, og vi har siden da løst mange slags opgaver inden for bustransport.

Vi tilbyder fx også udlejning af busser, hvis du har brug for det.​

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente rene busser og god service. Dette gælder, uanset om du anvender vores VIP-bus, eller benytter dig af leje af bus hos os. Derudover garanterer vi konkurrencedygtige og attraktive priser, ligegyldigt hvilken form for service du mangler hjælp til.

Kontakt os for at høre mere om VIP-kørsel

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af VIP-kørsel, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon: 20 93 13 50 eller skrive på e-mail: sengeloese@minibusser.com, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer om tilgængelig VIP-bus.​

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret.​

Hvem er  vi

​Sengeløse Minibusser

Industribakken 6
2630 Taastrup


Telefon: 20 93 13 50
E-mail: sengeloese@minibusser.com 


CVR: 26436109 ​

​​Lidt om os

Sengeløse Minibusser er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken form for bustransport, du har brug for.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information!

Skal du bruge en bus?

​​Udfyld formularen herunder, derefter vil vi kontakte dig/jer med et favorabelt tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt