Buskørsel lige efter
dine ønsker og behov

Professionel
Buskørsel

Hos Sengeløse Multibusser v/Lars Hammel finder du et busselskab, der tilbyder forskellige former for buskørsel til offentlig, erhverv og privat. Vores kunder er ofte fra Høje Taastrup og Roskilde, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har tilbudt busservice siden 1993. Derfor har vi stor erfaring med buskørsel, så du kan trygt vælge os til at fragte dig fra A til B.
Vi kan tilbyde buskørsel for selskaber af alle størrelser og finder altid en fornuftig løsning. Vores typiske kunder er:

Vi garanterer top-service og behag ved buskørsel

Vælger du at benytte dig af vores firma til buskørsel, er du først og fremmest garanteret rene og flotte busser.

Derudover garanterer vi en suveræn og personlig service samt behagelig kørsel hver gang. Vi garanterer derudover naturligvis, at alle chauffører har de rette kompetencer.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater eller skøjtehallen – det afhænger blot af dine ønsker og behov.

Vores bustransport er en billig løsning, uanset hvilken form for buskørsel, du har brug for. Vi tilbyder billig busudlejning til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Lej en bus - Firmakørsel

Vores Busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19p

20-30p

31-40p

41-50p

51-60p

61-70p

71-80p

+80p

Kontakt os, hvis
du har yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at klikke rundt på resten af hjemmesiden for at finde flere oplysninger om buskørsel. Skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende prisen på vores billige busudlejning eller andet, bør du ikke tøve med at kontakte os for at få svar. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 93 13 50 eller på e-mail: sengeloese@minibusser.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Mockup skabelon

Kontakt os
i dag

Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.