Buskørsel lige efter
dine ønsker og behov

Professionel
Buskørsel

Hos Sengeløse Multibusser v/Lars Hammel finder du et busselskab, der tilbyder forskellige former for buskørsel til offentlig, erhverv og privat. Vores kunder er ofte fra Høje Taastrup, Roskilde eller Ballerup, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har tilbudt busservice siden 1993. Derfor har vi stor erfaring med buskørsel, så du kan trygt vælge os til at fragte dig fra A til B.
Vi kan tilbyde buskørsel for selskaber på op til 54 personer. Er I flere, finder vi dog gerne en alternativ løsning. Vores typiske kunder er:

  • Firmaer/virksomheder der skal på tur
  • Gæster til polterabend
  • SFO’er eller skoler der skal på udflugt
  • Turistkørsel ved sightseeing

Vi garanterer top-service og behag ved buskørsel

Vælger du at benytte dig af vores firma til buskørsel, er du først og fremmest garanteret rene og flotte busser.

Derudover garanterer vi en suveræn og personlig service samt behagelig kørsel hver gang. Vi garanterer derudover naturligvis, at alle chauffører har de rette kompetencer.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater eller skøjtehallen – det afhænger blot af dine ønsker og behov.

Vores bustransport er en billig løsning, uanset hvilken form for buskørsel, du har brug for. Vores priser er nemlig attraktive og konkurrencedygtige.

Lej en bus - Firmakørsel

Vores busser

Minibus

Mercedes Sprinter

Minibus

Mercedes Sprinter
- Plads til 19 personer
- Findes også som liftbus
Book minibus

Bus

MAN bus

Bus

MAN bus
- Plads til 66 personer eller 20 kørestole
Book bus

Kontakt os, hvis
du har yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at klikke rundt på resten af hjemmesiden for at finde flere oplysninger om buskørsel. Skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende pris eller andet, bør du ikke tøve med at kontakte os for at få svar. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 93 13 50 eller på e-mail: sengeloese@minibusser.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Følg os på Facebook

Kontakt os
i dag

Indtast dit navn og email i kontaktformularen nedenfor, sammen med hvilken transport du er intereseret i. Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.