5/5

Busser til alle typer
af firmakørsel

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Professionel firmakørsel

Hos Sengeløse minibusser tilbyder vi professionel firmakørsel til enhver type af virksomhed, der er placeret i områderne i og omkring Taastrup eller Roskilde. Så står du og mangler transport for dig og dine medarbejdere, så kan vi komme dig til undsætning. Vi kan stå for din firmakørsel, hvor vi kan tilbyde flotte, rene busser. Alle vores busser er VIP-busser, så du sikrer at du altid får en lidt mere eksklusivt buskørsel.

Vi har et bredt udbud, og kan derfor tilbyde:

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Firmakørsel med plads til dine medarbejdere

Hos Sengeløse Minibusser har vi det, du skal bruge, hvis du og dit firma mangler en kompetent chauffør og den helt rigtige bus til firmakørslen. Vi har flere forskellige busser til rådighed, så vi kan også transportere mange personer ad gangen – og så bliver de selvfølgelig kørt af en chauffør med stor erfaring på området.

Uanset hvilken type opgave, du skal bruge firmakørsel til, så kan vi helt sikkert finde en løsning til dig. Vi kan hjælpe med kørsel til firmafest, sightseeing eller noget helt tredje. Vi kan tæt på det hele.

Når i hyrer os til at stå for jeres firmakørsel, bliver i vores første prioritet på turen. Vi sørger for, at der bliver taget godt hånd om samtlige passagerer, så de kommer sikkert frem til jeres destination. Det er vigtigt for os, at i nyder turen og får service af høj kvalitet.

Om det er til sightseeing, til firmafest eller noget tredje er op til dig.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Vores busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet, varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19

Personer

20-30

Personer

31-40

Personer

41-50

Personer

51-60

Personer

61-70

Personer

71-80

Personer

+80

Personer

Kontakt os, gerne for nærmere info

Er du interesseret i et tilbud på firmakørsel, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os via telefon 20 93 13 50, mail sengeloese@minibusser.com eller udfyld kontaktformularen på siden, så vender vi retur til dig.