Shuttlekørsel med
erfarne chauffører

Professionel
Shuttlekørsel

Søger du et kompetent firma til shuttlekørsel i Taastrup eller Roskilde og omegn, så tilbyder vi hos Sengeløse Minibusser professionel kørsel med erfarne chauffører, der leverer sikker kørsel og god service. Vi råder over forskellige slags busser.

Vi tilbyder transfer-/shuttlekørsel - evt. med små eller store trailere mellem færge, lufthavn, restauranter eller andre events og konferencer. Der kan i denne forbindelse også lejes et transportabelt hviske-/tolkeanlæg, hvis dette ønskes. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig hurtigt og sikkert fra A til B.

Bestil professionel shuttlekørsel til dine gæster

Vil du gerne give god service i forbindelse med et event eller stævne, kan du hyre os til shuttlekørsel.

Her kan vi træde til og være behjælpelige, når du har brug for det.

Vi er et erfarent busselskab, der har kørt for private og erhverv siden 1993. Vi lægger vægt på sikker kørsel og et højt serviceniveau, hvorfor du trygt kan bestille os til at køre for dig.

Vi tager opgaven alvorligt og sørger for, at alle passagerer får en behagelig tur uanset længde.

Lej en bus - Firmakørsel

Vores Busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19p

20-30p

31-40p

41-50p

51-60p

61-70p

71-80p

+80p

Ring eller skriv,
for aftale og pris

Vil du høre mere om, hvordan vi med shuttlekørsel kan hjælpe dig, kan du kontakte os for at få priser, aftale og meget andet på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Mockup skabelon

Kontakt os
i dag

Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.