5/5

Shuttlekørsel med
erfarne chauffører

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Professionel Shuttlekørsel

Søger du et kompetent firma til shuttlekørsel i Taastrup eller Roskilde og omegn, så tilbyder vi hos Sengeløse Minibusser professionel kørsel med erfarne chauffører, der leverer sikker kørsel og god service. Vi råder over forskellige slags busser.

Vi tilbyder transfer-/shuttlekørsel – evt. med små eller store trailere mellem færge, lufthavn, restauranter eller andre events og konferencer. Der kan i denne forbindelse også lejes et transportabelt hviske-/tolkeanlæg, hvis dette ønskes. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig hurtigt og sikkert fra A til B.

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Bestil professionel shuttlekørsel til dine gæster

Vil du gerne give god service i forbindelse med et event eller stævne, kan du hyre os til shuttlekørsel.

Her kan vi træde til og være behjælpelige, når du har brug for det.

Vi er et erfarent busselskab, der har kørt for private og erhverv siden 1993. Vi lægger vægt på sikker kørsel og et højt serviceniveau, hvorfor du trygt kan bestille os til at køre for dig.

Vi tager opgaven alvorligt og sørger for, at alle passagerer får en behagelig tur uanset længde.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Vores busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet, varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19

Personer

20-30

Personer

31-40

Personer

41-50

Personer

51-60

Personer

61-70

Personer

71-80

Personer

+80

Personer

Ring eller skriv
for aftale og pris

Vil du høre mere om, hvordan vi med shuttlekørsel kan hjælpe dig, kan du kontakte os for at få priser, aftale og meget andet på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.