VIP-kørsel står vi
også gerne for

Professionel
VIP-kørsel

Er du på udkig efter et kompetent firma, der kan tilbyde professionel VIP-kørsel? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Sengeløse Multibusser v/Lars Hammel tilbydes VIP-kørsel i VIP-bus og VIP-minibus til alle kundetyper. Vi kommer mest i og omkring Storkøbehavn, oftest i Taastrup og Roskilde, men vi står også til rådighed for kunder uden for disse områder.

VIP-kørsel kan anvendes i forskellige henseender.
Du kan blandt andet benytte dig af VIP-kørsel i forbindelse med festlige arrangementer såsom konfirmation og bryllup. Derudover kan du med fordel gøre brug af VIP-kørsel til vigtige forretningsforbindelser og kunder, så de får en god service og behagelig transport. Der er mulighed for, at få arrangeret bustur med stewardesse og servering af mad og drikke hertil.

Vi har flotte og rene VIP-busser til rådighed

Vi er et professionelt busselskab med mange års erfaring i branchen.
Vi har eksisteret siden 1993, og vi har siden da løst mange slags opgaver inden for bustransport.

Vi tilbyder fx også udlejning af busser med chauffør, hvis du har brug for det.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente rene busser og god service. Dette gælder, uanset om du anvender vores VIP bus, eller benytter dig af leje af bus med chauffør hos os.

Derudover garanterer vi konkurrencedygtige og attraktive priser til vores VIP kørsel, ligegyldigt hvilken form for service du mangler hjælp til.

Lej en bus - Firmakørsel

Vores Busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores VIP busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19p

20-30p

31-40p

41-50p

51-60p

61-70p

71-80p

+80p

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Mockup skabelon

Kontakt os
i dag

Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.