5/5

Lej en bus med chauffør hos
Sengeløse Minibusser

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Leje af Bus til forskellige anledninger

Hos Sengeløse Minibusser tilbyder vi kvalitetstransport i mange forskellige anledninger og til mange forskellige typer kunder. Vi tilbyder blandt andet kørsel inden for følgende områder:

VIP-kørsel

Vi har flotte og rene VIP-busser med chauffør til rådighed. Vi tilbyder attraktive priser og god service på VIP-kørsel

Buskørsel

Vi tilbyder buskørsel lige efter dine behov og ønsker

Firmakørsel

Mangler du transport til et firmaarrangement? Så kan vi hos Sengeløse Minibusser hjælpe dig

Shuttlekørsel

Bestil professionel shuttlekørsel til dig selv eller dine gæster hos os


Sightseeing

Ønsker du at tage på sightseeing? Så kan vi tilbyde dig kvalitetstransport, samt guide og stewardesse i blandt andet København, Roskilde m.m.

Pensionistkørsel

Har du behov for transport med handicap- og pensionistvenlige forhold? Så kan vi hos Sengeløse Minibusser klare opgaven

Du kan læse mere om muligheder for leje at en bus eller minibus med chauffør i toppen af siden her. Har du nogle spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 13 50 eller på mail sengeloese@minibusser.com.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Lej din Minibus med chauffør

Står du og mangler en bus eller minibus med chauffør til transportservice, så er Sengeløse minibusser lige noget for dig. Vi tilbyder kvalitetstransport med høj service i områderne i og omkring Storkøbenhavn, oftest i Høje Taastrup og Roskilde området. Lej en bus eller minibus med chauffør af os, så er du altid sikret den bedste service. Vi tilbyder både leje af minibus og leje af bus med chauffør, og vi anvender oftest de samme chauffører.

Bestiller du derfor transport hos os flere gange, vil du opdage at kunne kende chaufførerne fra gang til gang. Vi tilbyder busleje med chauffør og minibus med chauffør uanset om formålet er privat eller erhvervsmæssigt. Da vi har flere forskellige busser tilgængelig, kan vi være behjælpelige til selskaber af enhver størrelse.

Vi har siden 1993 sikkert transporteret flere tusinde danskere fra a til b og kan helt sikkert også hjælpe jer. Det er vigtigt for os at hele selskabet kan føle sig tryg og godt tilpas når I vælger at køre med Sengeløse minibusser. Derfor lægger vi også vægt på at være fleksible med vores løsninger, så I får et skræddersyet tilbud, til netop jeres rute.

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Lej en minibus med chauffør når du skal fra A til B

Når vi anvender de samme chauffører fra gang til gang, er det med et formål for øje. Du skal som kunde, føle at du kan stole på os. Vi tror på, at genkendelige ansigter er med til at øge denne tillid.

Dertil er renlige busser selvfølgelig en del af oplevelsen, og vi sørger derfor for at rengøre vores busser efter enhver tur. Det betyder, at du får en helt ren bus, hver gang du lejer en minibus med chauffør hos Sengeløse minibusser.

Hos Sengeløse Minibusser har vi eget værksted samt klargøringshal, hvor rengøring og klargøring af busserne foregår.
Hvad end du ønsker at leje en bus som transport til og fra lufthavnen, til firmature, konfirmations- eller bryllupsgæster, så kan vi hjælpe jer. Vi og vores chauffører har erfaring med kørsel i mange forskellige anledninger.

Endnu en fordel ved at leje en bus eller minibus med chauffør er, at vi tilbyder kørsel for private, erhverv og offentlige institutioner. Derudover er vores busser handicapvenlige, hvilket gør at alle kan læne sig tilbage og nyde turen.

Bliv kørt sikkert til døren

Som professionelt busselskab ved vi, at vores evne til at køre sikkert og trygt og levere en god service er altafgørende for, om folk vil anbefale os til andre

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Lej en bus eller minibus med chauffør - giv dig selv fri

Når du lejer en bus eller minibus med chauffør hos Sengeløse Minibusser, uanset om det er en minibus eller en større bus, kan du læne dig tilbage og nyde turen.
Vi skal nok sørge for, at du når fra A til B på en sikker og tryg måde.

Vi bestræber os altid på at indfri dine forventninger, så du kan blive tilfreds. Har du nogle særlige krav eller ønsker, så fortæl os dem blot, og vi vil imødekomme dem på bedste vis.

Vi har udlejet busser med chauffør siden 1993, og vi har derfor transporteret vores kunder til mange forskellige typer af arrangementer.

Vi har kun formået at opretholde en stor tilfredshed, ved netop at indfri jeres forventninger, hvilket vi altid vil gøre.

Vi bestræber os altid på at opretholde en personlig service og kørsel, så din transport kan være tilpasset netop dig.

Skal du bruge en minibus med chauffør?

Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os gennem telefon 20 93 13 50, på e-mail sengeloese@minibusser.com eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på din næste bustur.

Om du skal bruge vores hjælp til firmakørsel til jeres næste arrangement, almindelig transport mellem a og b eller pensionistkørsel – så kan vi hjælpe jer sikkert gennem rejsen.

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Vores busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet, varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19

Personer

20-30

Personer

31-40

Personer

41-50

Personer

51-60

Personer

61-70

Personer

71-80

Personer

+80

Personer

Kontakt os og lej en bus

Lyder vi som firmaet, du skal leje en bus med chauffør af, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at udleje busser med chauffører, så du kan blive transporteret til der, hvor du skal hen.

Kontakt os via telefon 20 93 13 50, mail sengeloese@minibusser.com eller udfyld kontaktformularen, så vender vi retur til dig med et uforpligtende tilbud.