Lej en bus hos
Sengeløse Minibusser

Lej din Bus

Står du og mangler en bus til transportservice, så er Sengeløse minibusser lige noget for dig. Vi tilbyder kvalitetstransport med høj service i områderne i og omkring Høje Taastrup, Roskilde og Ballerup. Lej en bus af os, så er du altid sikret den bedste service. Vi tilbyder leje af bus med chauffør, og vi anvender oftest de samme chauffører.

Bestiller du derfor transport hos os flere gange, vil du opdage at kunne kende chaufførerne fra gang til gang. Vi tilbyder busleje uanset om formålet er privat eller erhvervsmæssigt. Med en max kapacitet på 66 passagere i vores busser kan vi være behjælpelige med alle størrelser af selskaber.

  • Firmaer/virksomheder der skal på tur
  • Gæster til polterabend
  • SFO’er eller skoler der skal på udflugt
  • Turistkørsel ved sightseeing

Lej en bus med chauffør

Når vi anvender de samme chauffører fra gang til gang, er det med et formål for øje. Du skal som kunde føle, at du kan stole på os. Vi tror på, at genkendelige ansigter er med til at øge denne tillid.

Dertil er renlige busser selvfølgelig en del af oplevelsen, og vi sørger derfor for at rengøre vores busser efter enhver tur. Det betyder, at du får en helt ren bus, hver gang du lejer en bus hos Sengeløse minibusser.

Lej en bus - giv dig selv fri

Når du lejer en bus hos Sengeløse minibusser, uanset om det er en minibus eller en større bus, kan du læne dig tilbage og nyde turen. Vi skal nok sørge for, at du når fra A til B på en sikker og tryg måde. Vi bestræber os altid på at indfrie dine forventninger, så du kan blive tilfreds. Har du nogle særlige krav eller ønsker, så fortæl os dem blot, og vi vil imødekommer dem på bedste vis.

Vi har udlejet busser siden 1993, og vi har derfor transporteret vores kunder til mange forskellige typer af arrangementer. Vi har kun formået at opretholde en stor tilfredshed, ved netop at indfrie jeres forventninger, hvilket vi altid vil gøre. Vi bestræber os altid på at opretholde en personlig service og kørsel, så din transport kan være tilpasset netop dig.

Lej en bus - Firmakørsel

Vores VIP-køretøjer

VIP minibus

Mercedes Sprinter

VIP minibus

Mercedes Sprinter
- Plads til 19 personer
- Findes også som liftbus
Book minibus

VIP bus

MAN bus

VIP bus

MAN bus
- Plads til 66 personer eller 20 kørestole
Book bus

VIP bus

Mercedes Tourino

VIP bus

Mercedes Tourino
- Plads til 35 personer
Book bus

VIP bus

Mercedes Tourismo

VIP bus

Mercedes Tourismo
- Plads til 49 personer
Book bus

Kontakt os,
og lej en bus

Lyder vi som firmaet, du skal leje bus af, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at udleje busser, så du kan blive transporteret til der, hvor du skal hen.

Kontakt os via telefon 20 93 13 50, mail sengeloese@minibusser.com eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, så vender vi retur til dig med et uforpligtende tilbud.

Følg os på Facebook

Kontakt os
i dag

Indtast dit navn og email i kontaktformularen nedenfor, sammen med hvilken transport du er intereseret i. Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.