Sightseeing med guide
og stewardesse

Professionel
Sightseeing

Hos Sengeløse Minibusser tilbyder vi sightseeing med guide og stewardesse. Vi kører gerne flerdagsture for offentlige, private og erhverv i København, Roskilde, Taastrup og omegn. Vi garanterer for, at vi kører sikkert, så du kan føle dig tryg.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater og generelt hvis man skal på udflugt til skøjtehallen, events og sommerfest/julefrokoster. Vi tilbyder også castle tours. Har du brug for en kompetent og erfaren chauffør til sightseeing, er vi klar til at hjælpe og vi tilbyder busser i flere størrelser – med plads helt op til 72 personer. Desuden råder vi også over et hviske-/tolkeanlæg.

Få en oplevelse for livet med sightseeing, og bliv klogere

Er du interesseret i at komme på sightseeing og se mere af lokalområdet eller blive klogere på andre egne, museer eller begivenheder, tilbyder vi dig gerne en skræddersyet køretur, hvor du kan få lov at se lige præcis det, du gerne vil.

Vi er utroligt fleksible, da vi har fokus på vores kunders ønsker og behov.

Har du planer om at arrangere sightseeing for nogle turister eller lignende, har vi mulighed for at tilbyde dig en dygtig guide, som kan berige dine gæster med nyttig viden og information, som gør turen spændende og interessant.

Vores sightseing busser

Minibus

Mercedes Sprinter

Minibus

Mercedes Sprinter
- Plads til 19 personer
- Findes også som liftbus
Book minibus

Bus

MAN bus

Bus

MAN bus
- Plads til 66 personer eller 20 kørestole
Book bus

Bus

Mercedes Tourino

Bus

Mercedes Tourino
- Plads til 35 personer
Book bus

Bus

Mercedes Tourismo

Bus

Mercedes Tourismo
- Plads til 49 personer
Book bus

Tag kontakt til os, hvis du vil have et godt tilbud

Vil du have et tilbud på sightseeing? Kontakt os endelig for at få et skræddersyet tilbud og nærmere aftale på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.​

Følg os på Facebook

Kontakt os
i dag

Indtast dit navn og email i kontaktformularen nedenfor, sammen med hvilken transport du er intereseret i. Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.