Sightseeing med guide
og stewardesse

Professionel
Sightseeing

Hos Sengeløse Minibusser tilbyder vi sightseeing med guide og stewardesse. Vi kører gerne flerdagsture for offentlige, private og erhverv i København, Roskilde, Taastrup og omegn. Vi garanterer for, at vi kører sikkert, så du kan føle dig tryg.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater og generelt hvis man skal på udflugt til skøjtehallen, events og sommerfest/julefrokoster. Vi tilbyder også castle tours. Har du brug for en kompetent og erfaren chauffør til sightseeing, er vi klar til at hjælpe. Vi har flere busser i alle størrelser, så vi kan varetage enhver opgave. Desuden råder vi også over et hviske-/tolkeanlæg.

Få en oplevelse for livet med sightseeing, og bliv klogere

Er du interesseret i at komme på sightseeing og se mere af lokalområdet eller blive klogere på andre egne, museer eller begivenheder, tilbyder vi dig gerne en skræddersyet køretur, hvor du kan få lov at se lige præcis det, du gerne vil.

Vi er utroligt fleksible, da vi har fokus på vores kunders ønsker og behov.

Har du planer om at arrangere sightseeing for nogle turister eller lignende, har vi mulighed for at tilbyde dig en dygtig guide, som kan berige dine gæster med nyttig viden og information, som gør turen spændende og interessant.

Tivoli

Vores Busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov.

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19p

20-30p

31-40p

41-50p

51-60p

61-70p

71-80p

+80p

Tag kontakt til os, hvis du vil have et godt tilbud

Vil du have et tilbud på sightseeing? Kontakt os endelig for at få et skræddersyet tilbud og nærmere aftale på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Mockup skabelon

Kontakt os
i dag

Hvis der skulle være anledning til eventuelle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på 20 93 13 50.