5/5

Sightseeing med
guide og stewardesse

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Professionel Sightseeing

Hos Sengeløse Minibusser tilbyder vi sightseeing med guide og stewardesse. Vi kører gerne flerdagsture for offentlige, private og erhverv i København, Roskilde, Taastrup og omegn. Vi garanterer for, at vi kører sikkert, så du kan føle dig tryg.

Vi kører blandt andet til Vikingeskibsmuseet, Domkirken, Arken, Taastrup Teater og generelt hvis man skal på udflugt til skøjtehallen, events og sommerfest/julefrokoster. Vi tilbyder også castle tours. Har du brug for en kompetent og erfaren chauffør til sightseeing, er vi klar til at hjælpe. Vi har flere busser i alle størrelser, så vi kan varetage enhver opgave. Desuden råder vi også over et hviske-/tolkeanlæg.

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Book sightseeing

Få en oplevelse for livet med sightseeing, og bliv klogere
Er du interesseret i at komme på sightseeing og se mere af lokalområdet eller blive klogere på andre egne, museer eller begivenheder, tilbyder vi dig gerne en skræddersyet køretur, hvor du kan få lov at se lige præcis det, du gerne vil.

Vi er utroligt fleksible, da vi har fokus på vores kunders ønsker og behov.

Har du planer om at arrangere sightseeing for nogle turister eller lignende, har vi mulighed for at tilbyde dig en dygtig guide, som kan berige dine gæster med nyttig viden og information, som gør turen spændende og interessant.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Busselskab for private, erhverv og offentlige

Vores busser

Uanset begivenheden og størrelsen på selskabet, varetager vi sikkert og trygt den professionelle service og transport. Vores busser lever op til de nødvendige sikkerhedskrav, og vi arbejder med fleksible løsninger for at håndtere alle opgaver efter vores kunders behov. Lej en bus fra os i dag

Bus-størrelser

Vi har mange modeller til rådighed og kan håndtere selskaber i alle størrelser. Busserne op til 50 personer, kan leveres med kørestolslift.

0-19

Personer

20-30

Personer

31-40

Personer

41-50

Personer

51-60

Personer

61-70

Personer

71-80

Personer

+80

Personer

Tag kontakt til os, hvis du vil have et godt tilbud

Vil du have et tilbud på sightseeing? Kontakt os endelig for at få et skræddersyet tilbud og nærmere aftale på telefon 20 93 13 50 eller på sengeloese@minibusser.com.​